مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح بدون مهریه

با سلام
در ازدواج رجوعی مجدد با همسرم ازدواج نمودیم و پس از ازدواج به دلایلی زندگیمان سخت تر شد به طوری که با هم زندگی میکردیم ولی تحت هیچ شرایطی زوجه ام حاضر به تمکین نمیشد و به مدت 18 ماه حتی تمکین خاص ننمود و اینجانب به دلیل بیماری فرزندانم تحمل نمودم ولی در پایان در حضور چند نفر اعلام نمود نمیخواهم زندگی کنم و بدون دلیل زندگی را ترک نمود و الان دو سال از ان زمان میگذرد و اینجانب به دلیل پرستار ویژه فرزندانم امکان درخواست الزام به تمکین نکرده ام آیا امکان فسخ نکاح بدون مهریه را دارم؟ با توجه به اینکه در طلاق اول کامل مهریه دریافت ننوده؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در رجوع مهریه تعیین نمیشود. همان شرایطو مهریه نکاح اول برقرار میشود. چنانچه یکبار مهریه را پرداخت کرده باشید مجددا نیازی به پرداخت نیست