مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

با سلام. بنده زوج‌ هستم.هفت ماه هست با خانومی عقد کردم. ایشون از روز اول بنده رو از همه چیز محروم‌ کردن. حتی گفتن در خونه ما نیا و به من زنگ نزن. رفیق باز هست. فقط میگه پول بده. اصلا هم قصد زندگی نداره. الان هم ماشینم رو توقیف کرده و میگه تا آخر مهریه رو ازت میگیرم. مشکل اعصاب داره طوری که یک دفعه حمله میکنه و دیگران رو مورد ضرب و شتم قرار میده، فحاشی رکیک میکنه، هتاکی میکنه ومدام تهدید میکنه. اصلا رابطه معمولی جنسی هم نمیزاره داشته باشیم و باعث آبروریزی من و خانواده ام شده. خانوادش چیزی به من نگفته بودن. آیا میتونم فسخ نکاح انجام بدم؟

پاسخ ها :

فسخ نکاح به دلیل بیماری روانی همسر فسخ نکاح از طرف زوج بیماری روانی زوجه فسخ نکاح به دلیل تدلیس در ازدواج تدلیس در ازدواج شرایط فسخ نکاح قوانین فسخ نکاح فسخ نکاح فریب در ازدواج