مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

با سلام
ما یک خانه خریدیم که ورثه ای بود و از 6 دانگ خانه 5 دانگ ورثه ای اومدن و سند را به نام ما کردن و موند یک دانگ که حاضر نیست ملک را به ما بده و در موقع فروش خانه خودش به صورت شفاهی گفته بود بفروشیم.خلاصه الان ما با اون یه نفر ملک را مشاع هستیم که غیر قابل تفکیک هست.ما الان میتونیم برویم در اون خانه اسکان کنیم یا مشکلی برامون ایجاد میکند.یا از دادگاه اقدام کنیم که بیاد برای فروش که زمان میبرد و ما هم الان جایی نداریم برا نشستن.اگر امکانش هست راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نمی توانید ساکن شوید.
می توانید دادخواست فروش بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید برای فروش آن اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نقل و انتقال در مال مشاع مجاز است ولی تصرف و نشستن در آن یا اجاره دادن نیاز به اذن ورثه دیگر یا شریک دیگر در میزان سهمش دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نمیتوانید از طریق دادگاه تقاضای فروش کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمیتوانید ساکن شوید مگر رضایت اخذ گردد تنها میتوانید دستور فروش بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما می بایست ابتدا درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید و نامه عدم افراز اخذ نمایید
و بعد دادخواست دستور فروش مال مشاع را مطرح نمایید
و ملک به مزایده گذاشته خواهد شد
و سپس یک دانگ شریک را خریداری نمایید

امکان خلع ید از تمام ملک وجود خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد
.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جهت تصرف رضایت دیگر شرکا ضرورت دارد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام برای سکونت نیاز یه رضایت آن یک نفر نیز دارید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،هیچ یک از شرکای ملک مشاعی بدون اذن دیگری،حق تصرف در ملک را ندارند، به صورت توافقی سهم ایشان را خریداری نمایید،درصورت عدم توافق،از دادگاه،درخواست فروش نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تصرف مال مشاع نیاز به رضایت همه مالکین دارد