مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم لایحه دفاعیه

بنده به همراه دو نفر دیگر جرایم آدم ربایی، قدرت نمایی با سلاح سرد، تهدید، کلاهبرداری رایانه ای و سرقت مسلحانه جزء اتهاماتمون است هیچ مدرکی علیه ما نیست اقرار به بازپرسی داشتیم شاکی رضایت داده پرونده رفته دادگاه کیفری الان میخواهم بدونم چه لایحه دفاعیه باید تنظیم کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد تا متضرر نشوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برای تنظیم لایحه دفاعیه بهتر است از طریق دادراه تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید با کمک وکیل لایحه تخصصی تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست توبه و رافعت اسلامی داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت بررسی جزئیات پرونده برای چند و چون پرونده و نهایتاً اظهار نظر لازم است تا با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق صفحه اصلی سایت درخواست خود را ثبت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم لایحه دفاعیه از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه چگونه تنظیم شود و صرفا لایحه اصلا کافی نیست جرائم زیادی مرتکب شده اید چند سال حبس محکومیت خواهید داشت هرچند که رضایت شاکی وجود دارد وقتی اقرار کرده اید کار سخت میشه ولی باز باید پرونده کامل و دقیق در شعبه مطالعه شود سپس نظز کامل دهیم

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مسیر اصولی این است که وکیل اختیار نمایید تا پرونده توسط ایشان بررسی شود و دفاعیات توسط وی تنظیم گردد چنانچه توانایی پرداخت حق الوکاله را ندارید میتوانید از طریق کانون درخواست تعیین وکیل معاضدت نمایید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام باید به وکیل مراجعه کنید ، اینجا چنین امکانی نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

توصیه میشود لایحه تخصصی توسط وکیل تنظیم گردد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
تنظیم لایحه دفاعیه بدون مطالعه پرونده ممکن نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اقرار کرده باشید دادگاه با توجه به اظهارات شما و رضایت شاکی اظهارنظر خواهد کرد.