مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجازه مالک برای فروش سرقفلی

فروش سرقفلی
با سلام، بنده سال 73 سرقفلی یک مغازه رو خریدم و الان قصد فروش دارم، سند رسمی هم گرفتم. ولی مالک مدام اذیت میکنه و اجازه فروش سرقفلی رو به بنده نمیده، و خودش هم قیمت مناسبی خریدار نیست، میخواستم بدونم همچین حقی رو داره که با توجه به اینکه من بدون اجازه و امضا میتونم اونجا رو بفروشم کار من رو به تعویق بندازه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر حق واگذاری به غیر را ندارید بله این حق را دارد نیازمند بررسی قرارداد سرقفلی است