مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی

سلام ،من و نامزدم چند وقت دیگر مراسم داشتیم که چون پدر مادرش راضی نبودند نامزدم رو انداختن کمپ بدون این که کسی بفهمد و بعد یک هفته گشتن پیداش کردم.به خدا معتاد نیست.کمپ گفت چون شمارو ول نمیکند خانوادش آوردنش این جا،من چی کار کنم که بیارمش بیرون الان 10روزه اونجاست.کمکم کنین.سابقه خودکشی هم دارد و معتاد نیست بخدا.چی کار کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهترین کمک به شما این است که در کمپ بماند زیرا در صورتی که معتاد نباشد دلیلی بر حضور در کمپ نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر عقد هستید می‌توانید به عنوان همسر قانونی ایشان مراجعه نمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام اگر همسر ایشان هستید می توانید مراجعه ودرخواست ازادی ایشان را بنمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر همسر قانونی شماست میتوانید اقدام کنید در غیر اینصورت قابلیت اقدام وجود ندارد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر معتاد نباشد نگه داری اشدر کمپ مصداق حبس غیرقانونی و جرم است البته تشخیص با آزمایش و نظر پزشک معتبر است نه حرف این و آن.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر معتاد نباشد علی الاصول باید خارج شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شماهمیر ایشان هستید میتوانید از کمپ بیرون بیاورید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق خانواده همسرتان نسبت به آزادسازی نامزدتان اقدام نمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه همسر قانونی ایشان باشید امکان مراجعه و درخواست آزادی ایشان را خواهید داشت.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر اعتیاد نداشته‌باشد کمپ نمی‌تواند ایشان را آنجا نگه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر معتاد با پای خود به مرکز مراجعه کند، به عبارتی "خود معرف" باشد و یا معرفی‌اش کرده باشند و تحت نظر مقام قضایی نباشد، می‌تواند هرزمان که اراده کرد، آن مکان و کمپ را ترک کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت همسر قانونی میتوانید ظنادهم برای آزاد سازی ایشان اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید دادستانی دستور بدهد
که اصولأ دادستانی موافقت نخواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر با تست مشخص شود اعتیاد ندارد او را رها میکنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر اعتیاد دارد باید دوره تمام شود
وگرنه، فورا امکان آزادی با دستور دادستانی متصور است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عقد هستید می توانید از طریق دفتر دادستانی موضوع را پیگیری کنید