مشاوره حقوقی رایگان - کمپ

سلام پدر من در کمپ هستش مادرم رفت یه شکوائیه نوشت برد دادسرا بعد برد کلانتری بعد از چند روز اومدن پدر منو بردن الان پدر من 50 روز اونجاست مریض شده اسهال میره حالش خوب شده ولی مریض شده اون کمپ که هستش اذیت میکنن الان میخوایم بیاریم بیرون مادرم شهرستان نمیتونه این همه راهو بیاد تهران الان میتونیم یه وکالت بگیرم چه وکالتی بگیرم که بیاریم بیرون ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دفترخانه از مادر خود در باب امور مربوطه به صورت نیابتی وکالت اخذ کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وکالتنامه تخصصی تنظیم گردد و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

حضورا پیگیر و طبق دستورالعمل همانجا اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما خودتان می توانید موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما حتی با وکالت‌نامه نمی‌توانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید از طریق شعبه دادسرا درخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مادرتان خودش اقدام کند یا وکیل بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خودتان پیگیری کنید اگر جواب ندادند مادرتان وکیل دادگستری بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از قسمت درخواست وکیل در همین سایت می‌توانید اقدام کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه معرف ایشان مادر شما بوده است با گرفتن وکالت از مادرتان در جهت ترخیص پدرتان از مرکز ترک اعتیاد اقدام به ترخیص ایشان نمایید