مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول در خرید از اینستاگرام

سلام من امروز برای دریافت یک برنامه غذایی به یک پیج پول فرستادم کارت خودم کار نمی‌کرد از کارت مامانم استفاده کردم وقتی مامانم فهمید خب خیلی دعوا کرد که چرا از کارتش پول فرستادم برای همین من از اون پیج درخواست کردم که پول رو پس بدهد ولی اون اصلا حاضر نیست پول رو بدهد خیلی دیر به دیر جواب میدهد با این که بهش گفتم من عضو گروه نشدم حتی آیدی هم فرستادم که چک کنه ببینه ولی اون اصلا گوش نمیده میگه بعد از فرستادن لینک پول پس داده نمیشود با این که قبلش اصلا همچنین چیزی نگفته بود.میشه لطفا کمک کنید بگویید باید چی کار کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر آموزشها برای شما فرستاده شده شما نمیتوانید ادعایی داشته باشید