مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه واریز شده به اشتباه

سلام وقت تون بخیر
من سال 1401 بود پول اشتباهی کارت به کارت کردم و بعدش متوجه شدم پول به حساب کسی دیگر واریز شده و رفتم بانک و موضوع براشون توضیح دادم و رئیس بانک هم به آن شخص زنگ زدن و شخص گفتن براتون واریز میکنیم ورئیس بانک شماره شخص رو به دادند و گفت با آنها تماس بگیرم وقتی تماس گرفتم پولی که اشتباهی به حساب آنها رفته بود را انکار کردند و به من فحش دادن و شماره من رو بلاک کردن،من به خط دیگری هم تماس گرفتم دوباره همین کار را کردن و دوباره رفتم بانک و دوباره رئیس بانک به آن ها زنگ زدن ولی جواب ندادند من شماره آن هارو دارم آیا میتونم کاری بکنم که پول را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول اظهار نامه بدهید و بعد مطالبه وجه به جهت تحصیل بلاوجه