مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مشاعات تاسیسات آب در ملک شخصی و خسارت به دیگر مالکان

با سلام، در آپارتمان 20 واحد در طبقه چهارم (واحد من) لوله های شرب مشاع برای تغذیه 3 واحد مجاور موجود است که 3 بار آسیب دیده و منجر به خسارت سنگینی به واحدهای پایین شده و هربار ما مجبور به پرداخت خسارت شده ایم.
این بار قبل از ترمیم لوله کارشناسی آورده شده و نقشه لوله کشی طبقه تهیه شده است. طبق نقشه لوله کشی، پیشنهادی برای خروج لوله های مشاع از واحد ما به مشترکات برای دسترسی و ترمیم سریعتر داده شده است. اما این پیشنهاد را ساکنین ساختمان تنها به شرط پرداخت 50 درصد هزینه متضررین از طرف ما قبول کرده اند.
این پیشنهاد بار اول (14 سال پیش) نیز داده شد اما با عدم موافقت مدیر ساختمان روبرو شد و تنها لوله ها جایگزین شدند.
در حال حاضر با وجود ترمیم موقت لوله امکان نشت و ترکیدگی مجدد لوله مشاع در واحد ما بسیار بالاست و ساکنین اجازه ترمیم بدون شرط مذکور را نمی دهند که تنها موجب افزایش خطر برای افراد و اموال ساختمان و افزایش میزان خسارت تخمین زده است.
در این شرایط:
1. خسارت باید به چه شکل تقسیم شود؟
2. در صورت خاسر شدن دوباره مالکان بدلیل عدم ترمیم، مسئولیت آن با چه کسی است؟
3. در حال حاضر مالکان با ترمیم موافقت نمیکنند،آیا امکان سلب مسئولیت من جهت خسارت های وارد شده بعدی تا پایان پروسه قضایی امکان پذیر است؟
4. پروسه قضایی بعد از تامین دلیل به چه شکل می باشد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوالات متعدد شما نیاز به توضیحات متعدد دارد، بهتر است تماس بگیرید