مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده از حیاط

با سلام ، یک ساختمان 3 واحده با ورودی های مستقل و راه پله و پارکینگ جدا قید در سند ولی یک واحد دارای حیاط میباشد آیا دو واحد دیگر میتوانند تقاضای استفاده از حیاط را داشته باشند ( هیچ دسترسی مستقیم ندارند )

پاسخ ها :

حق استفاده از حیاط در ساختمان حیاط خلوت مشاع حیاط خلوت ساختمان حیاط خلوت حیاط در ساختمان مشاعات ساختمان حیاط قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان