مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه چک حقوقی توسط کلاهبردار

سلام ما سال 1401 یه معامله زمین کردم یه مقدار پول دادم و 2 قطعه چک برای یکسال بعد الان طرف زمین رو تحویل نمیده هیچ فهمیدم برای خودش هم نیست رفتم اظهار نامه دادم اونم رفته چک هامو خرج کرده و اون طرف هم برگه زده و دادخواست اجرائیه حقوقی داده من الان چک هامو پاس کنم باز هم زمینی در کار نیست چکار کنم ؟؟ لطف میکنید اگر زودتر جوابمو بدید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام فروش مال غیر شکایت کنید
و استرداد لاشه چک ها

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید قرارداد بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکایت کیفری فروش مال غیر و دادخواست حقوقی وجود خواهد داشت
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید در خصوص فروش غیر شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هم حقوقی و هم کیفری قابل شکایت و پیگیری است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اول دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تحویل مبیع بدهید.
اگر مشخص شد زمین متعلق به غیر است و نمی تواند سند بدهد، دادخواست فسخ معامله به علت مستحق للغیر درآمدن مبیع و مطالبه ثمن به نرخ روز می توانید بدهید.