مشاوره حقوقی رایگان - حق السعی کارگری

سلام ، تو قرارداد کاری (کارگر کارفرما)من برای دریافتی حقوق ماهیانه یک مبلغی مشخص شده. ، اما در یک بند ذکر شده که قرارداد مشارکت بین طرفین شامل مالیات ،بیمه و.... نمیشود ، با توجه به این بند درخواست حقوق خواروبار ، مسکن و.... قابل مطالبه است؟
ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مراجع ذی‌صلاح همچون اداره کار می‌توانید موضوع را پیگیری نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
بله در صورت داشتن رابطه کارگری و کارفرمایی
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و