مشاوره حقوقی رایگان - ملک پدری

با سلام و عرض خسته نباشید پدر بنده در سال 70 فوت شدن و خانه ما خانه ای روستایی بود بدون سند و قولنامه و نسخ در سال 80 برای این ملک سند بنام خودم گرفتم با امضای شورا و چند شاهد که قید شد این زمین برای من است حال خواهر برادرانم از من حق میخواهند آیا این امکان وجود دارد که از این ملک که سندش بنام من هست حق بگیرند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصل و صحت نقل و انتقالات و قرارداد است مگر خلاف آن ثابت شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

انصافاً اگر ملک متعلق به پدرتان بوده باید سهم الارث خواهر و برادرانتان را بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر پدر به شما عادی ‌و رسمی منتقل نکرده باشد جز ماترک محسوب و باید سهم سایر وراث تادیه گردد