مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو مسروقه حامل مواد

شرح درخواست
سلام بنده خودرویی در پارکینگ توقیف داشتم که بدلایل موروثی بودن بیش از دوسال توقیف بود و سپس توسط شخص ثالث با مدارک جعلی ترخیص شد پیگیری و اعلام سرقت نتیجه نداد یعنی مجدد بلافاصله پس از کشف توسط همان فرد رفع توقیف میشد و فقط پیامک های راهور برا بنده ارسال میشد حالا پس از چن ماه پیامک مجدد که خودروی توسط پلیس پیشگیری در گلبهار توقیف شده اومده و طی پیگیری متوجه شدم خودرو با حدود 3کیلو شیشه کشف شده طی مراجعه ب دادگاه مربوطه اعلام کردن احتمالا دستور ضبط دولت حاکم بده

ایا وکیل محترم دستور رفع توقیف میتونه بگیره با علم بر جعلی بودن مدارک احتمالی راکب خودرو و داشتن کلیه مدارک اصلی دست بنده

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم بررسی موضوع از طریق گفتگوی متقابل است .
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است بنظر آری

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام نیاز به بررسی مدارک وادله دارد_تماس بگیرید