مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار عکس خصوصی

آقایی از یک خانم متاهل تعدادی عکس خصوصی دارد و با تماس تلفنی مدام ایشان را تهدید به افشای این عکس ها میکند. آیا این خانم میتواند از این شخص شکایت کند؟ چون آقا هیچ پیامی با این مضمون ارسال نکرده که مدرکی در دست خانم نباشد و فقط تماس تلفنی بوده است.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

بله ممکن است بتواند اثبات نماید
حداقل اینکه ظاهر امر نشان دهنده مزاحمت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به توضیحات شمااین شکایت نتیجه‌ای نخواهد داشت بهتر از قبل از هر اقدامی با وکیل صحبت کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام در پرینت مکالمات فقط به پیامکها و ورودی خروجی تماسها دسترسی دارند و
و محتوای مکالمات صوتی مشخص نمیشود
باید مدرک از ایشان تهیه کنید مثلا پیامک اسکرین شات شاهد...

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تماس را ضبط کند و شکایت تهدید با انتشار تصاویر کند

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیر در صورت تهدید به انتشار عکس ها می توانید از وی شکایت کیفری کنید

فهیمه حیدرپور

فهیمه حیدرپور :

سلام و احترام، تماس را در حالت بلندگو(پخش قرار دهید و از صفحه تماس که شماره تلفن مخاطب را نشان میدهد با یک گوشی دیگر فیلمبرداری کنید، فیلم تهیه شده به هیچ عنوان ادیت نشود. سپس گفتگوی طرفین خارج نویسی شده و شکواییه طرح نمایید. مستندات شما تقاضای استعلام زمان های تماس و مطابقت ان با فیلم تهیه شده، کارشناسی صدا و استناد به فیلم ضبط شده و خارج نویسی ان باشد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ویس و شاهد و استعلام مخابرات ممکنه بتونه این تهدید رو اثبات کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند با عنوان تهدید شکایت کند و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کند.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام ابتدا اظهارنامه سپس شکایت کنید _البته درجریان باشید اگر مشخص شود خانم متاهل در رابطه بوده است خودشان هم مسئولیت دارند