مشاوره حقوقی رایگان - سهام شرکت

سلام خسته نباشید.
سهام شرکتی به نام بنده است اما از آن شخص دیگری است که بنابه دلیلی آن را به نام بنده نمودند. حال چه راه حل قانونی وجود دارد که بدون اینکه سهام به نام ایشان شود، چه قبل از مرگم و چه بعد از مرگم ایشان اختیار هرگونه تصرفی را در سهام داشته باشد؟ آیا وکالتنامه تام یا صلح عمری در این مورد مناسب است و می توان از آن استفاده نمود؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

قبل مرگ هر تصمیمی میتونی بگیری ولی بعد از مرگ شما اختیاری نداری