مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو به دلیل عیب در موتور

با سلام بنده درتاریخ 1402.12.11یک کامیونت خریداری نمودم به گفته فروشنده که تلفنی و در آگهی گفته روغن کم نمیکند وموتور صفر هست واز روزی که خریداری کردم روغن کم میکند وتعمیرکار گفته که تعمیر کامل دارد با توجه به قولنامه که کلیه خیارات تمام بندها قید شده است به جز بند خیار تدلیس که استثنا شده است ایا امکان شکایت برای فسخ معامله هست در ضمن عکس که از آگهی کرده دارم که موتور صفر میباشد ودر تاریخ 1403.1.5اظهار نامه فسخ فرستادم

پاسخ ها :

فسخ معامله خودرو به دلیل عیب در موتور معیوب بودن خودرو خریداری شده معامله خودرو خودرو