مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام وقتتون بخیر باشه/
من با چک خودم چندین وام لیزینگی برای کسی گرفتم و ایشون توان پرداخت رو نداشتن ب من و چک ها برگشت خوردن-از6میلیون گرفته تا چک50میلیونی-
پرونده هایی ک شکایت کردن از شورای حل اختلاف مختومه شدن و اجراییه صادر شده برای من-ولی نمیدونم حکم جلب برام صادر کردن یا خیر-من شغلم ازاد هستش"این هفته میخوام سر ی کار جدید برم ک خودم توان پرداخت چک ها رو به طلبکارا داشته باشم"و کار جوریه که استعلام میگیرن برای اشخاص"میخواستم بدونم اگه استعلام بگیرن "حکم جلب برام صادر کرده باشن مشخص میشه؟. میتونن ب اون اشخاص و اجرای احکام تحویلم بدن؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

دستور جلب در استعلامها فقط برای نیروی قضایی و انتظامی مشخص است