مشاوره حقوقی رایگان - ملک و اسناد

سلام وقت بخیر یکی از اقوام من با بنده تماس گرفته و گفت سند خونه خودش رو بزنه به اسم من و اونو گرو بانک قرار بده و وام بگیره میخواستم بدونم برای من مشکل حقوقی و قانونی و بانکی پیش نمیاد

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ممکن است در آینده دچار مشکل شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

احتمال نود ونه درصد به اختلاف میخورید، مگر مشورت بامتخصص حقوقی در جهت اخذ ضمانت این کار

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
صرفا ممکن در بازپرداخت اقساط دچار مشکل شده و ملکی که بنام شما است توسط بانک مصادره شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
احتمال اینکه مشکل ایجاد شود ممکن است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد