مشاوره حقوقی رایگان - نیروی قراردادی بودم الان شرکتی هستم میشه دوباره قراردادی بشم

سلام من فرزند شهید نیروی قردادی تبصره 4 خدماتی بیمارستان بودم که بعد از دو سال به دلیل اعتیاد اخراج شدم و یکسال بعد از بهبودی مراجعه نموده و به عنوان نیروی شرکتی استخدام شدم و حالا مدت سه سال است نیروی شرکتی هستم ایا میتونم دوباره به قرارداد تبصره 4 خود برگردم ممنون

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت نیروی شرکتی به قراردادی تبدیل وضعیت نیروی شرکتی فرزند شهید تبدیل وضعیت نیروی شرکتی تبدیل وضعیت استخدامی استخدامی قوانین تبدیل وضعیت استخدامی تبدیل وضعیت