مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تخفیف جریمه

با سلام یه تصادف کردم مقصر شدم حکم قطعی اومده دیه طرف باید بدم به علاوه 900هزار تومانم جریمه در قبال صندوق دولت که باید پرداخت کنم دفتردار گفت یه درخواست بنویس جریمت کمتر میشه میخواستم راهنمایم کنید تو درخواستم چه چیزی بنویسم و آیا نیاز به ماده و تبصره خواستی هست یا به زبان ساده بنویسم ... متشکرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگردرخواست اسقاط تجدیدنظرخواهی وتقاضای تخفیف مجازات (اعمال ماده442آ.د.ک.)راازدادگاه بدوی بنمایید25%ازجریمه کم می شوذ ودراجرای حکم اگرظرف 10روز ازابلاغ جریمه را واریزکنید مجدد20%خفیف دارید.