مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از طریقه ی ارسال پیامک از سامانه ی ثنا به وکیل و موکل

با سلام و وقت بخیر؛
بنده برای طرح شکایت در خصوص یک پرونده ی حقوقی جهت رسیدگی به انحصار وراثت و اجرت المثل ایام تصرف با وکیلی قرارداد نوشته ام.
میخواستم بدانم در زمانی که وکیل پرونده برای مراحل دادخواست و دادرسی به شعبه های دادگاه مراجعه میکند و یا اقدام به طرح درخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی میکند ؛ با توجه به اینکه پرونده و خواهان اینجانبم و در ثنا هم ثبت نام نموده ام. ایا پیامی از سامانه ی ثنا برای من ارسال میشود و یا پیامک مختص به شماره ی تلفن وکیل بنده است و ایشان پیامها را از ثنا دریافت میکند؟
و روند اطلاع رسانی سامانه ثنا به چه صورت است؟
با کمال تشکر از راهنمایی شما؛ ارزوی توفیق روز افزون برای شما و همکاران محترم و خدمتگذارتان

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.قانونا درامورحقوقی,کلیه ابلاغها(بجزاجراییه که باید به محکوم علیه ابلاغ شود) باید به وکیل ابلاغ ودرامورکیفری هم به وکیل وهم به موکل ابلاغ گردد ولی بعضی ازشعبات دادگاه ها وشورای حل اختلاف برای موکل هم ابلاغ ارسال میکنند.دفترخدمات فقط به امضاء کننده دادخواست یا شکواییه ابلاغ می کنند.