مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام
شخصی به پرونده اجرایی بنده اعتراض ثالث کرد و برای توقیف عملیات اجرایی ملکی که مال برادرش بود با رضایت صاحب ملک تحت خسارت احتمالی در اجرای احکام مدنی توقیف کرد
بعد از رای قطعی که ب نفع بنده صادر شده بود درخواست خسارت دادم رای قطعی هم صادر شد اجراییه کشیدیم بعد قاضی دستور داده بود که حساب طرف توقیف بشه از قاضی پرسیدم که ایشون قبلا ملکی توقیف کرده بود بابت تامین خسارت قاضی برگشته میگه من ملک را ازاد کردم ایا کارش قانونی بوده یا خیر
ایا اگه دادسرای انتظامی قضات شکایت کنم میتونن دوباره همون ملک را توقیف کنن؟
از ابلاغ قطعی تا درخواست خسارت 4 روز بیشتر نشده
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به ریاست اجرای احکام جهت پیگیری مراجعه بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است