مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو معیوب

باسلام و خسته نباشید ...
من اسفندماه 98 یه 206 تیپ 2 مدل 90 از یه نمایشگاه معامله کردم، که موقع تحویل احساس کردم موتورش صدا داره، بالاخره با طرف حرف زدیم و ما صدای موتورو قبول کردیم و تحویل گرفتیم. الان بردم مکانیکم سرسیلندرو باز کرده دیدیم که اولا قبل ما سرسیلند رو باز کردن و دیدن که جداره سیلندر به اندازه 4 سانتیمتر کلا موریانه خور شده حتی دوتا از پیچ سیلندرو هرز کرده و پیچ بزرگتری بستن جاش و طرف دیده وضعیتش خرابه همونطور سرهم کرده و آورده فروخته. و الان من نمایشگاه رو در جریان گذاشتم و قبول نمیکنه میگه بما ربطی نداره و خبری نداشتیم. الان من شکایت کنم میتونم کاری کنم یا نه. تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .می توانید دادخواست فسخ معامله راتقدیم وثمن رامسترد کنید ویا بجای فسخ,تقاضای ارش(تفاوت قیمت خودروی سالم بامعیب درزمان خرید)بنمایید.