مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل به موقع سند

سلام . ما یک واحد آپارتمان خریداری کردیم که سند نداشت و یک مقدار پول نگه داشته بودیم تا فروشنده زمان تحویل سند مابقی پول را بدهیم فروشنده در قولنامه ای که توی بنگاه نوشته شده دیرکرد نوشته یعنی اگر سند آماده شد و ما به موقع پول ندادیم برای هر یک روز دیر کردن 10 میلیون دیرکرد میدهیم سند قرار بود خرداد1402 تحویل بدهد ولی تحویل نداده الان بخواهیم برای دیرکرد شکایت کنیم باید اول پولی که برای سند نگه داشته بودیم بدهیم یا چطور شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.اگربرای انتقال سند وجه التزام تعیین شده باشدمی توانیدمطالبه کنید والاخیر.