مشاوره حقوقی رایگان - ورشکستگی

معایب و محاسن احتمالی پذیرش و اعمال نظریه های توقف واقعی یا نظریه توقف ظاهری در پرونده ورشکستگی؟ و رویه قضایی چه برخوردی میکند؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

متوجه منظورتون نمیشم. اگه تاجر از پرداخت بدهی های جاری خود عاجز باشه متوقفه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer