مشاوره حقوقی رایگان - پدرم 20 ساله نیست

سلام و درود من 25 سالمه و پدرم 20 ساله که خبری ازش نیست فقط با گشتن فهمیدیم سال 92 از زندان قزلحصار آزاد شده میخواستم راهنماییم کنید ببینم از چه راهی و از طریق چه ارگانی میتونم پیگیر بشم و پیداش کنم

پاسخ ها :

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. از اداره ثبت میتوانید پیگیر شوید که پلاک ثبتی به نام ایشان هست یا خیر. همچنین از پلیس راهور میتوانید استعلام بگیرید که پلاک خودرو یا موتورسیکلت به نام ایشان هست یا خیر. در صورت به نام بودن پلاک میتوانید نشانی محل سکونت را پیدا کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دایره افراد گمشده اداره آگاهی اقدام کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

از طریق دادگستری دادخواست مفقودالاثر بدهین

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
پلیس آگاهی بخش افراد گمشده
موفق باشید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ارگانی به شما کمک نخواهد کرد چرا که نه مفقود شده است نه ربوده شده و همچنین بالغ و عاقل و مختار است صرفا از تحقیقات میدانی خودتان کمک بگیرید