مشاوره حقوقی رایگان - خودرو توقیف شده

باسلام، من راننده ماشین سنگین یک شرکت هستم قبل از عید ماشین به علت بدهی بانکی که وام بوده توقیف شده و به پارکینگ منتقل شده میخواستم بدونم تکلیف چی میشه آیا ماشین به مزایده میره یا فرصتی داده میشه تا بدهی انجام بشه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ماشین در وثیقه بانک بوده است و به علت عدم پرداخت اقساط، طبق توافق اولیه، خودرو به مزایده گذاشته خواهد شد مگر اینکه از بانک تقاضای مهلت برای پرداخت بدهی نمائید.

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

دادن فرصت تحت اختیار دادگاه هست، بدهکار میتونه دادخواست اعسار و تقسیط مطرح کنه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بستگی بنظر قاضی دارد دادخواست اعسار دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که ماشین حز مستثنیات دین است از توقیف خارج میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این مورد دادگاه تصمیم میگیرد شما میتوانید دادخواست اعسار دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام معمولا تا چند ماه زمان میبره که پروسه رسیدگی طی و مزایده انجام شود تا آن وقت فرصت دارید که وام را تسویه و خودرو را رفع توقیف کنید