مشاوره حقوقی رایگان - تخلف در فضای مجازی

تعدادی عكس روی پروفايل تلگرام و در پيج اينستاگرام خود گذاشته بودم كه شخصی آن ها را برداشته و بر روی پروفايل واتس اپ و در پيج اينستاگرام خود گذاشته است. او را نميشناسم فقط يک شماره از اكانت واتس اپ او دارم و از پست ها و عكس هايی كه گذاشته اسكرين شات گرفته ام . برای شكايت اقدام كردم اما پس از گذشت 3 روز، آن شخص هم اكانت واتس اپ و هم اكانت اينستاگرام خود را ديليت كرد . آيا جرم او قابل پيگيری ست ؟

پاسخ ها :

فاطمه احمدی

سرکار خانم فاطمه احمدی :

سلام
با توجه به تصویب قانون جرائم رایانه ای و حقوق شهروندی جهت پیگیری به پلیس فتا مراجعه کنید
از نظر قانون جرمه بستگی داره پلیس فتا بتونه پیداش کنه یا نه