مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادن وام ازدواج به همسرم

سلام همسرم مبلغ200میلیون وام ازدواجم رو از من گرفت برای خرید خونه که سودش رو به من بدهد جدا از پولم و من اون مبلغ رو به حساب صاحب ملک واریز کردم هیچ مدرکی ندارم جز یک دست نوشته که تو خونه نوشته چون ضامن مادرش و همکار مادرش بودند مبلغ 300میلیونم سفته از من گرفتن الان داریم جدا میشیم ولی وامم رو به من نمیدن من چطوری میتونم حقمو پس بگیرم ؟اقساطش رو خودم تا الان پرداخت کردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ارسال نمایید و سپس با مدارک و مستندات دادخواست بدهید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

به نظرم ساده ترین راه مطالبه وجه از صاحب ملک هست و صاحب ملک نیز به همسرتان رجوع میکند

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

شما مبلغ وام را با درصد کارمزدی که بانک از شما خواسته می توانید بگیرید اما سود به معنای درصد توافقی خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید این موضوع اثبات شود
ابتدا باید اظهارنامه ای در این خصوص ارسال شود که متن آن از اهمیت به سزایی برخوردار است
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا با اظهارنامه مطالبه کنید و بعد دادخواست دهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح دادخواست مطالبه وجه خواهید داشت.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه بهتر است که ابتدا یک اظهارنامه ارسال شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهارنامه و بعد دادخواست مطالبه وجه بدهید برای. اظهارنامه حتما از وکیل کمک قگیریذغ

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دعوای مطالبه وجه به طرفیت زوج مطرح نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
دادخواست مطالبه وجه بدهید .
موفق باشید.