مشاوره حقوقی رایگان - حق ملاقات فرزندانم

بنده 7ساله که طلاق گرفتم و الان 4ساله ازدواج مجدد کردم و از همسر قبلیم 2فرزند دارم و الان پیش پدرشون زندگی میکنند واز وقتی ازدواج مجدد کردم نامادری و پدرشان اجازه حتی تلفنی حرف زدن هم به من نمیدهند چه برسد به ملاقات حضوری
میتونید راهنماییم کنید چطور حق ملاقات بگیریم حداقل سالی 2بار ببینمشون؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم ملاقات دارید می توانید از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید. اگر ممانعت کردند می توانید با عنوان ممانعت از ملاقات فرزند شکایت کنید.
اگر حکم ملاقات ندارید می توانید دادخواست ملاقات فرزند بدهید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر ممانعت کردند شکایت ممانعت از حق مطرح کنیذ

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
شکایت ممانعت نموده و میتوانید دستور موقت در این خصوص اخذ نمایید