مشاوره حقوقی رایگان - حق ملاقات فرزند

سلام و خسته نباشید. من پنج سال پیش حضانت پسرم را به پدرش دادم چون اون موقع ما دادگاه میرفتیم و اختلاف داشتیم. ولی بعد اون آشتی کردیم مجددا ما پیگیر حق ملاقات فرزند نشدم و اون موقع یک روز در هفته رو به من دادن که بچه پیشم باشد. حالا دوباره به مشکل خوردیم و میخواهیم جدا بشویم. به تازگی متوجه شدم برگه ای که واسه حضانت امضا کردم توش نوشته شده بوده که به دلیل اینکه خانواده ام اعتیاد داشتن همسرم حضانت بچه روگرفته وگفته محل مناسبی واسه بچم نیست. الان اقدام کنم میتونم حق ملاقات بگیرم یانه؟ همسرم به تازگی میگه اگه طلاق بگیری نمیذارم بچه رو ببینی میتونه این کار رو بکنه یا نه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله همسر شما نمی‌تواند مانع ملاقات شود

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

حق ملاقات حق طبیعی شما هست و هیچکس نمیتونه مانع دیدار شما بشه

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر ایشان اگر مانع ملاقات شما شوند مرتکب جرم ممانعت از حق گردیدند و می‌توانید از ایشان شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حق حضانت با پدر است اما حق ملاقات فرزند برای مادر محفوظ است