مشاوره حقوقی رایگان - سرقت اکانت

سلام من یک اکانت داشتم با کارگری کار کردم 4 میلیون 700 خورده ای بهش خرج کردم بعد 3 سال بازی و خرج خواستم بفروشمش
و گذاشتم سایت درج آگهی
یک پسر ب اسم ... در سایت به من پیامک داد میخرم گفت با واسطه ... میروی بریم تو تلگرام

منم رفتم با خودم گفتم واسطه هست دیگر معتبر هست
اما نمیدونستم که این واسطه گر فیک هست رفتیم کد‌ رو دادم چنج زد بعد پولش رو نداد بلاک کرد رفت

من هم به شرکت بازی ایمیل زدم چندیدن بار اما‌جواب نداده. .
نمیدونم چیکار‌کنم و من چت های تو سایت رو دارم اما چت تلگرام پاک‌کرده و گروه رو آیدیشم دارم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق پلیس فتا میتوانید اقدام به شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096380 مربوط به پلیس فتا در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق پلیس فتا اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل این چنینی با توجه به زمان‌بر بودن پروسه قضایی بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود