مشاوره حقوقی رایگان - جرایم رایانه ای

از یک کانال تلگرامی هک سی پی (سکه درون بازی) کالاف دیوتی موبایل خریدم و او تعدادی برنامه برای این منظور برایم فرستاد و توسط آن برنامه ها که مخرب بودند توانست وارد جیمیل شخصی بنده شود و اطلاعات حسابم را کپی و هم کند و اکانت بازیم را از دسترسم خارج نمود که ارزش سی میلیونی دارد از او شکایت کردم ولی دادگاه گفت که پولی به حساب شما واریز نمیشود و به حساب دولت واریز میشود و مجرم فقط به دلیل ورود به حریم خصوصی شما مجازات میشوند.
سوالم اینجاست که تکلیف خسارتی که به بنده وارد شده چه میشود ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

الان نزدیک به دوماه است که از شکایت میگذرد ولی هیچ پیغامی مبنی بر پرونده از دادگاه دریافت نکرده ام
و اینکه چطور میتوانم مطالبه خسارت کنم.
ممنون و متشکرم از پاسخگویی حضراتعالی.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با حکم دادگاه کیفری دادخواست حقوقی خسارت و ضرر و زیان مالی مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام وقتی بدن مشاوره با وکیل و خودتان کار را پیش می‌برید نتیجه ابن می‌شود که ضرر میکنید تازه به فکر میفتد که چیکار کنید تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید درخواست ضرر و زیان مالی هم بدهید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
در دادگاه حقوقی دادخواست مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست مطالبه خسارت داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با استناد به رای کیفری ، دادخواست حقوقی اقامه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر بازی قمار یا نامشروع بوده قابل مطالبه نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی نسبت به خسارات وارد شده و به استناد حکم کیفری که در اختیار دارید در محاکم حقوقی اقدام به طرح دعوی خسارت کنید و بر مبنای آن، تمام خسارات وارد شده را مطالبه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست حقوقی خسارت و ضرر و زیان مالی مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که گفته شد شما بایستی نسبت به خسارات وارد شده و به استناد حکم کیفری که در اختیار دارید در محاکم حقوقی اقدام به طرح دعوی خسارت کنید و بر مبنای آن، تمام خسارات وارد شده را مطالبه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست مطالبه خسارت بدید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در این مورد، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید، اما در کل باید گفت که تعیین تکلیف خسارتی که به شما وارد شده، به عهده دادگاه است و باید از محاکمه مجرم و تصمیم گیری قضایی صورت گیرد. با این حال، اگر می خواهید مطمئن شوید که حقوق خود را در این مورد حفظ کرده اید، می توانید با استفاده از خدمات وکیل خود در دادگاه از حق خواستگاری خود استفاده کنید. به همین دلیل، بهتر است که با وکیل خود در ارتباط باشید و در مورد حقوق و تکالیف خود مشورت کنید.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
از طریق دادگاه حقوقی دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم به شعبه دادگاهی که پرونده آنجا هست بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید جداگانه دادخواست خسارت مطرح کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم کنید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
با درخواست از دادگاه نسبت به کارشناسی جهت خسارت پیگیری فرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق نسبت به سوال مطروحه نیازمند بررسی اسناد ومدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد