مشاوره حقوقی رایگان - در مورد بیمه حوادث

باسلام من تابلو ساز هستم که یه کار از یه شرکت پیمانکاری گرفتم در حین کار در حال برش اهن تیغه سنگ فرز خرد شد و از گوشه چشم راست مورد جراحت قرار گرفتم که دکتر معتمد بیمه 4درصد از دیه کامل برام نوشته و الان مدارک به بیمه سپرده شده که گفتن کارشناس تصمیم میگیره میخواستم ببینم الان چند درصد مقصر محسوب میشم و در اخر چند درصد دیه بهم تعلق میگیره درضمن از بیمه مسئولیت شرکت دارم استفاده میکنم ممنون از شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درصدتقصر شما وکارفرمارا بازرس اداره کارمشخص می نماید وقابل اعتراض توسط طرفین می باشد.