مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر در تحویل ملک پیش فروش

سلام من یک 2 واحد آپارتمان پیش فروش کردم در مورخه 15 11 1401
که در تاریخ 30 5 1402 با ید تحویل میدادمم که لازم به ذکر است که هر 2 واحد با وام خود مالکی فروخته شد
که پرداخت وام از سوی بانک به تاخیر افتاد تا که در مورخه 17 10 1402 یک سوم وام واریز کردن من هم در عرض دوماه خونه را تکمیل کردم تحویل دادم
با این شرایط که گفتم جریمه تاخیر در تحویل به بنده تعلق میگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .