مشاوره حقوقی رایگان - تأخیر در تحویل و سند

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده در خرداد ماه99 ملکی را پیش خرید کردم که با توجه به قرارداد ملک باید در آبان ماه 99 تحویل میشد و در بهمن ماه نیز سند آماده میشد اما با تأخیر سازنده(به بهانه های مختلف از جمله تأخیر شهرداری در قبول پایان کار،کرونا و...) ملک در بهمن ماه تحویل شد و سند تا به امروز(اردیبهشت1401) و آماده نشده.
با توجه به موارد فوق و عدم اقدام بنده جهت الزام به سند نمودن سازنده(فروشنده) آیا در زمان آماده شدن سند می توانم درخواست خسارت تأخیر نمایم؟ (خسارت تأخیر انجام تعهدات در قراداد ذکر شده)و اینکه با فرض مثبت بودن جواب اگر خسارت تأخیر مورد قبول سازنده(فروشنده) قرار نگرفت اقدام حقوقی بنده به چه صورت باید باشد؟ممنونم...

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید بدوا اسناد شما بررسی شود ضمن انکه طبق قانون پیش فروش عمل کرده باشید یا خیر مهم است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید دادخواست مطالبه وجه التزام قراردادی بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای پاسخ به این سوال باید مبایعه نامه شما بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه وجه التزام قراردادی بدهید