مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از مختومه شدن پرونده

من سال 99 به خاطر سرقتی که نکردم رفتم زندان (قبل از صدور حکم) بعد از 1 ماه شاکی من رو آورد بیرون میخواستم ببینم پرونده بسته شده آیا؟ دادگاه هم میگه برائت شدی ولی هنوز تو سوء پیشینمه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

باید دید چه تصمیم نهایی صادر شده و به کجا ختم شده با ملاحظه سامانه ابلاغ ‌و روند کار پرونده قابل تشخیص است…

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام،به شعبه مربوطه مراجعه کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به رونده پرونده دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر برائت خورده ای نباید موجب سوء پیشینه شود میتوانید از طریق دادسرا رفع سوء پیشینه را بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سامانه اطلاع‌رسانی پرونده در سایت عدلیران، جویای مختومه شدن پرونده خویش بشوید.

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

میتواتید از سامانه عدلیران پیگیری کنید.یا به شعبه مربوطه مراجعه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بذایت صادر شده سوپیشینه نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در سه جلد کیفری شما ثبت شده است اما سوء پیشینه محسوب نخواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر برائت برای شما صادر شده باشد سو پیشینه ای ثبت نخواهد شو