مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن شکایت

سلام خسته نباشید . فردی از من شکایت کرده بود باهاش صحبت کردم و خواست شکایت رو پس بگیرد و رفتیم دفتر خدمات قضایی . اون جا چند تا برگه داد که برگه شکایت و چند تا مدرک بود. گفتش بروید پاسگاه یا دادسرا کار رو تمام کنید اما فرداش که رفتیم پاسگاه رییس پاسگاه بدون این که پرونده رو نگاه کنه گفت کار تمام شد . بعدا فهمیدم که تو اون پاسگاه آشنا داشته. الان سوالم این هست که پرنده شکایت بسته شد یا نه. و چطور می تونم بفهمم که واقعا پرونده بسته شده یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر به شعبه محکمه ارجاع شده است
حضوری به آن شعبه رجوع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده بسته نشده باشد از طریق دادسرا به شما ابلاغ می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق شعبه مربوطه قابل اقدام است در صورت تمایل میتوانید با بنده تماس بگیرید تا استعلام اخذ و اعلام گردد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

به شعبه مراجعه نمایید.
ضمنا بهترین نوع رضایت،دریافت رضایت محضری است.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت شکایت ابلاغ خواهد شد .
موفق باشید .