مشاوره حقوقی رایگان - دیه ضرب و جرح

با سلام من ده روز پیش در شرکت بدلیل ضرب و جرح از طرف مدیر عامل راهی بیمارستان شدم که پزشکی قانونی نوشته که نوع جراحت را نوشته ولی کمر درد که داشتم نوشته سه ماه دیگر مراجعه الزامی میباشد. پزشک معالجم واسم 30 روز استراحت نوشته آیا در طی این مدت اگر شرکت درخواست کنه که برم بعضی مواقع سر کار واسم مشکلی پیش میاد

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

مشکلی پیش نخواهد آمد مگر اینکه بخواهید درخواست از کارافتادگی مطرح کنید.