مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه قتل غیر عمد

با سلام و خسته نباشید
پدر بنده در اردیبهشت سال 1401 به علت خطای پزشک جراح ارتوپد و متخصص بیهوشی فوت میکند و بعد از شکایت و طی کردن مراحل پزشکی قانونی دو پزشک به طور مجموع 25% مقصر میشوند در طی 2 سال مراحل قضایی بلاخره در 14 فروردین 1403 مبلغ دیه پرداخت میشود ولی بر اساس نرخ سال 1401 یعنی کلا به ما 125 ملیون داده شده
خواستم بدونم که ایا این موضوع درست است که بر اساس تاریخ فوت دیه را پرداخت کردند ؟ یا باید بر اساس نرخ 1403 پرداخت میشده ؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

خیر
صحیح نیست
دیه باید به نرخ روز محاسبه و پرداخت گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر دیه به نرخ سال پرداخت اگر تا الان پرداخت نشده مطابق قیمت یک میلیارد و 200 میلیون تومانی محاسبه می‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت نظریه پزشکی قانونی بر اساس نرخ روز محاسبه خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ صحیح نیست. دیه بایستی به نرخ سال 1403 پرداخت گردد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه نرخ زمان پرداخت محاسبه میشود

حسام ظفری

جناب آقای حسام ظفری :

سلام ، دیه به نرخ یوم الادا محاسبه می شود .

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

تاریخ پرداخت دیه یوم الادا هست .یعنی به سال پرداخت محاسبه میشه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده در شعبه مورد نظر باید مطالعه دقیق شود

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام دیه یوم الاداست بر اساس روز پرداخت محاسبه میشود

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

دیه بر اساس قیمت روز پرداخت محاسبه می گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر باید به نرخ سال 1403 بدهند البته شاید 1402 واریز کردند