مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

سلام
بنده در سال1397 در بیمارستان تفرش استخدام شدم همسرم کارمند رسمی بانک مسکن می باشد که در اسفند ماه سال 98 به شهرستان فراهان منتقل شد ولی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با انتقالی من به تبعیت از همسرم به بیمارستان فراهان مخالفت کرده آیا می تونم به دیوان شکایت کنم و اینکه چه مدت زمان می برد دیوان رای بده ؟

پاسخ ها :

فاطمه احمدی

سرکار خانم فاطمه احمدی :

سلام
بله میشود شکایت کرد ولی با توجه به حجم پرونده ها در سیستم قضایی زمان مشخص نمی باشد