مشاوره حقوقی رایگان - ماشین فروختم طرف پلاک نمیزنه

باسلام تقریباسه ساله پیش ماشین فروختم دوباروکالت زدم اماطرف پلاک تعویض نکرده هروزهم جریمه روتلفن من میادبرج هشت سال گذشته شکایت کردم متاسفانه شوری فقط طرفودویست هزارتومان جریمه کرده منم تواین شهرغریبم الان ماشینو بخاطر جریمه زیادگرفتنش البته بخاطرشکایت نیست میخاستم ببینم طرف میتونه ماشینشوآزادکنه یاحتمااحتیاج به حضور من داره

پاسخ ها :

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

اگر پلاک را توقیف کرده باشید امکان رفع توقیف ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .طرفی می تونه ماشین رو ازاد کند که برگ سبز بنامش باشه لذاشمابعد از توقیف ماشین باید بررای فک پلاک علیه وی دادخواست فک پلاک دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر خریدار وکالتنامه داشته باشد امکان رفع توقیف توسط وکیل وجود خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر وکالت نامه در این خصوص وجود داشته باشد بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر وکالت در این امر داشته باشد می‌تواند رفع توقیف نماید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اولین اقدام این است که توقیف پلاک خود را از راهور مرکز استان درخواست کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف خودرو نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام بهتر است سریعا اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید و سریعا با همان اظهارنامه از طریق شهرک آزمایش تا ماشین شما بابت جریمه توقیف است بخاطر فک پلاک هم توقیف بماند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر وکالت نامه داشته باشد و در وکالت نامه چنین اختیاری باشد نیازی به حضور شما نیست.
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و دستور موقت مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای آزاد کردن ماشین می‌بایست وکالت یا حضور شما باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست توقیف پلاک مطرح نمایید و راحت در منزل استراحت بفرمایید خودش به التماس خدمت خواهد رسید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

جهت ترخیص ماشین می‌بایست مالک با در دست داشتن اسناد رسمی اتومبیل مراجعه نماید