مشاوره حقوقی رایگان - تغییر صندوق بازنشستگی

سلام. در سال 84 استخدام پیمانی دستگاه دولتی با صندوق تامین اجتماعی شدم که البته اون موقع به ما گفتن پیمانی ها تامین اجتماعی باید باشن. درسال 94 رسمی شدم و تا الان تامین اجتماعی هستم. البته زمانی که میخواستم رسمی بشم کارگزینی از من پرسید تامین اجتماعی میخوام یا بازنشستگی کشوری که اون موقع من همون تامین اجتماعی رو انتخاب کردم. سوالم اینه که با توجه به اینکه در کل این18سال من تامین اجتماعی بودم و تغییر صندوق نداشتم آیا الان میتونم برای تغییر به بازنشستگی کشوری اقدام کنم یا نمیشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه را از طریق مرجع مربوطه پیگیری بفرمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را باید از صندوق بیمه تامین اجتماعی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید