مشاوره حقوقی رایگان - تغییر صندوق بازنشستگی

14 سال سابقه تدریس در آموزش پرورش دارم(پیمانی). میخوام سوابقم رو از صندوق بازنستگی به تامین اجتماعی منتقل کنم. این کار در حین خدمت شدنی هست؟ هزینش چقدره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
انتقال سوابق بیمه ای وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید.
یا با شماره 1420 تامین اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره تماس 1420 که مربوط به تامین اجتماعی است تماس حاصل فرمائید یا میتوانید به نحو حضوری از طریق سازمان تامین اجتماعی پیگیری کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با شماره 1420 تامین اجتماعی تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

انتقال امکان پذیر است محاسبه هزینه از ارگان مربوط پیگیری کنید