مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن سیم کارت ایرانسل به علت مشکل حقوقی و پیامک انبوه

باسلام تعداد ده سیم کارت دارم که متوجه شدم مشکل حقوقی به علت پیامک انبوه تبلیغاتی دارن گفتن باید برم سازمان حفاظت از حقوق مصرف کننده در سازمان تنظیم و مقررات رادیویی میخواستم کمکم کنید چطور این مسئله رو حل کنم و زود تر مشکل مسدودی حل بشود. ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا هر فردی حداکثر میتواند تعداد 10 سیمکارت بنام خود داشته باشد بنابراین یک این مورد را در نظر بگیرید که ممکن است به لحاظ تعداد بالای سیمکارت بنامتان ، اقدم به مسدود سازی نموده باشند ثانیا به قسمت تلفن سیار مخابرات بخش حمایت از حقوق مصرف کننده مراجعه فرمایید تا با مسدود سازی پیامهای تبلیغاتی مشکل مرتفع شود .