مشاوره حقوقی رایگان - نم دادن سقف

سلام. آپارتمان کلید اول طبقه اخر خریدیم و بعد از یک سال ونیم با بارندگی سقف بام نشتی داده و از چند جا آب چکه میکنه و گچ بری رو خراب کرده، سازنده گردن نمیگیره،چطور میتوانیم شکایت کنیم؟مراحل را راهنمایی میفرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سبب وعامل خسارت سازنده باشد باید نسبت به رفع رطوب اقدام نمایید

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام ابتدا تقاضای طی دادخواست ، درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس تقدیم کنید و پس از اخذ نظر کارشناس دادخواست رفع عیب و نواقص و مرمت بنا را همراه با مطالبه خسارات بطرفیت سازنده و فروشنده مطرح کنید و فرض عدم امکان الزام به رفع نواقص را در نظر بگیرید تا در صورت عدم امکان الزام در اجرای حکم به هزینه های رفع نواقص و مرمت بنا در حکم دادگاه اشاره شود

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام ادعای خسارت از سازنده یکم سخته مگر با تامین دلیل و نظر کارشناس رسمی تقصیر و عدم استحکام بنا توسط سازنده رو بتونید ثابت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را به ثبت برسانید تا عامل خسارت و میزان خسارت توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین گردد.
سپس بر اساس نظریه کارشناسی نسبت به شکایت اقدام بفرمائید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شما به جای شکایت از سازنده مجدداپشت بام ساختمان راایزوگام نماییدبااهالی ساختمان مشورت نموده وچونکه پشت بام جزمشاعات می باشد همه باهم بایستی پرهزینه های پشت بام مشارکت نمایند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نظریه کارشناسی باید صادر شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تقاضای کارشناسی تامین دلیل نمایید سپس بر اساس نظریه کارشناس درخواست مطالبه خسارت کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام باید قصور سازنده ثابت شود تا امکان مطالبه خسارت فراهم باشد.ابتدا تامین دلیل بدهید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

با بررسی کارشناسی و درجه تقصیر میتوانید طرح دادخواست مطالبه خسارت بکنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام اقدام به طرح شکایت کنید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

علت نم دادن اگه برای سازنده باشه میتونین خسارت بخواهید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما ابتدا می بایست درخواست تامین دلیل دهید و سپس بر مبنای نظر کارشناس ممکن است امکان مطالبه خسارت برای شما وجود داشته باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا تامین دلیل انجام دهید سپس مطابق نظر کارشناس دادخواست دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تامین دلیل در شورا و طرح دعوی مطالبه خسارت از باب قانون مسولیت مدنی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی به شورای حل اختلاف محل وقوع ملک تقدیم نمایید. در صورت اثبات تقصیر سازنده علیه نام برده جهت مطالبه خسارت یا رفع عیب دادخواست تقدیم دادگاه نماید