مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت حقوق و سنوات و حق بیمه

باسلام، خانمی هستم با 8سال سابقه کار در بخش درمانی، 5سال پیش در درمانگاهی مشغول به کار شدم، که نه قراردادی داشتم نه حق و حقوقی مطابق اداره کار میگرفتم، چندی پیش از کار اخراج شدم هنگام مراجعه به اداره کار و گرفتن سابقه بیمه متوجه شدم کارفرما 1ماه اول شروع کارم هم بیمه مرا رد نکرده، ضمن اینکه سال 95 هم در شیفت صبح و هم به طور جداگانه در شیفت عصر مشغول به کار بودم سنوات و عیدی شیفت عصر را هم به من پرداخت نکردم، ایا علاوه بر درخواست بیمه بیکاری میتوانم بابت موارد ذکر شده از کارفرما شکایت کنم؟ ممنون بابت راهنمایی

پاسخ ها :

امیر مسرور

جناب آقای امیر مسرور :

سلام بله...بابت سنوات وعیدی وپاداش وبیمه میتونیددرمرجع صالح دادخواست مطالبه بدید‌

امیر مسرور

جناب آقای امیر مسرور :

سلام بله...بابت سنوات وعیدی وپاداش وبیمه میتونیددرمرجع صالح دادخواست مطالبه بدید‌