مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی

پرونده شما به شماره
و شماره بايگاني
به شعبه11دادياري ارجاع شد
در صورت نياز به حضور، ابلاغ خواهد شد. برای من این پیامک ارسال شده آیا تا موعد مقرر ممنوع الخروج هستم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ممکن است باید دید جرم درجه چهار و بالاتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید این مورد را از شعبه پیگیری نمایید اگر درخواست شده باشد در پرونده وجود دارد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، صرف این پیام ارتباطی به ممنوع الخروجی ندارد. به شما اطلاع داده شده که پرونده شما به شعبه 11 دادیاری ارجاع شده است. برای حضور در شعبه ابلاغ دیگری دریافت خواهید کرد.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. خیر . جای نگرانی نیست.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام خیر این ابلاغ جهت اطلاع شما از پرونده هست ودر موعد لازم از طریق ابلاغیه دعوت به دادگاه میشوید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خیر مگر ایتکه دستوری جداگانه به پلیس گذرنامه داده شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر ممنوع الخروج نیستید ولی اگر احتمال ممنوع الخروج شدن شما وجود داشته باشد اول باید ببینیم علت چه بوده دوم اینکه ممنوع الخروج به شما ابلاغ نخواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده فعلاً به شعبه دادیاری ارسال شده است و فعلاً به نظر می‌رسد در تحقیقات مقدماتی می‌باشد و ممنوع الخروجی فعلاً صورت نگرفته

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام بستگی دارد برای شما چه نوع قراری صادر شده باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
این پیام به معنای ممنوع الخروج شدن شما نمی باشد.
درخواست ممنوع الخروجی به درجه اتهام شما بستگی دارد.